18859
Title Image

Daha iyisini yapmak için her zaman farklı bir yol vardır.
Reklam Odası
Reklam sektörüne farklı bir pencereden bakabilmek, sektörde yeni bir soluk olabilmek adına özgün fikir ve tasarımlarımızla yola çıkan cesur, dinamik ve yenilikçi bir ekibiz.

‘Ne yaparsan yap, en iyisini yap!’ felsefesini kendimize ana başlık olarak seçtik ve yaptığımız her işi ‘ iyi’ler kategorisine dahil etmek için çalışıyoruz. Reklamın iyisi pahalı olur mantıgından çok küçük bütçeler ve iyi bir ekip çalışması ile beklentileri karşılanabilecegine inanıyoruz. Marka bağımlısı olan ekibimizle kurumsal kimliğinizi oluşturmaktan başlayarak, akılda kalıcı ve tercih edilen bir marka haline getiriyoruz. Reklam Odası ekibi olarak size yalnızca tanıtım ve reklam konusunda değil, A’dan Z’ye tam anlamıyla kusursuz bir hizmet sunuyoruz.

SANAT YÖNETMENİ

Temel Üngör

temel@reklamodasi.com.tr

SOSYAL MEDYA UZMANI

Selin Ersoy

selin@reklamodasi.com.tr

WEB TASARIM UZMANI

Ali Beydili

ali@reklamodasi.com.tr

METİN YAZARI

Ayşe Üner Kutlu

ayse@reklamodasi.com.tr

Reklam Odası’nın öncelikli amacı müşterilerinin her türlü iletişim ihtiyacını başarıyla karşılamaktır.

Sorumluluğunu üstlendiği markaların kimliklerini sağlamlaştırmak, onlara ruh katmak, marka değerini ve satışlarını yükseltmektir. Pazar durumuna kimsenin bakmadığı farklı bir açıdan bakarak, rekabetsel avantaj ve katma değer sağlarken her koşul altında yaratıcı ve farklı olabilmektir.Amacı rakiplerinden farklılaşarak, öncü olmaktır. Yeni, farklı ancak uygulanabilir ve geri dönüşü olan çözümler üretmektir.