Reklam Odası | hizmetler
19080

hizmetler

Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Görsel Tasarım

İlham verici düşünceler… Fikirleri farklı yönlerden ele alarak projeleri kendi kategorisinde öne çıkaran, akıllı ve zekice çözümleri yansıtan olgulardır. Kendisine markalaşma veya pazarlama alanında destek arayan yeni bir şirkete ya da yeni bir imaj oluşturmak isteyen firmalara, Reklam Odası, konseptten başlayarak teslim edilen ürüne kadar sunduğu medya çözümleri en güçlü destekçidir.

Reklam

Reklamın iyisi çok güzeldir. Kötüsü de bir o kadar zararlı. Adım duyulsun da nasıl duyulursa duyulsun diye düşünenler kısa soluklu markalar oldular. Yıllara meydan okuyan markalar da hedef kitlesi ile ürün ya da hizmet haricinde buluştukları yegane mecra olan reklam çalışmalarında, marka konumlarını yukarı taşımak için sürekli gayret veriyorlar.

Aktivite Yönetimi

Farklı konseptler ile yapılandırılan merkezlerin ortak amacı sundukları aktiviteler ile hedefledikleri kitlenin ilgi odağı olmak ve bu ilgiliyi sürekli canlı tutarak kendi sadık hedef kitlesini yaratıp bunu uzun yıllar korumaktır. Reklam Odası olarak, Organizasyon Departmanı’nı sizin bu hedefinizi gerçekleştirmek için yapılandırdık.

Üretim Baskı

Daima, kaliteli çözümleri en uygun maliyetler çerçevesinde hayata geçirmek üzere üretim ekibinin yanı sıra, imalatından fuar standını da içine alacak şekilde ahşap ve lake boyalı özel üretimlere, metal ve karton stantlardan pleksi uygulamalarına, foreks ve dijital baskı, ofset baskı, Baskı takip ve lojizstik gibi çeşitlilik gösteren bir alanda hizmet vermektedir.

Atölye

Markalara yönelik yada kişiye özel  fikirleri farklı yönlerden ele alarak , akıllı ve zekice çözümleri üretiyoruz, Kendisine markalaşma veya pazarlama alanında destek arayan yeni bir şirkete ya da yeni bir imaj oluşturmak isteyen firmalara, Reklam Odası, konseptten başlayarak teslim edilen ürüne kadar sunduğu medya çözümleri en güçlü destekçidir.